Renault Twingo 1.2 16V CO2 Dynamique (2010)

Renault Twingo
Renault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault Twingo

UitvoeringTwingo 1.2 16V CO2 Dynamique
Bouwjaar2010
Jaar van aanschaf2010

Renault Twingo 16v CO2 Dynamique

• 164 km

Sinds donderdag ben ik de eigenares van een nieuwe Twingo.
Wat me meteen opviel is dat de auto ontzettend stil is!
Ik ben een dieseltje gewend dus daar zou het ook aan kunnen liggen maar mijn vriend liet de auto afslaan zonder dit te merken!
Verder is hij zoals in meerdere reviews te lezen niet de vlugste want in zijn 4 en 5 heeft hij weinig vermogen vind ik, dit vind ik wel een minpuntje.
Verder raad ik iedereen aan om de radio upgrade te doen, ik heb een supergeluid in de auto en een hele mooivormgegeven radio.
De auto zit lekker ruim en het dashboard is behoorlijk diep wat ook gelijk groter oogt.
Ook heb ik het grasmatje erbij besteld en vind dit een heel grappig accesoire, en tevens gemakkelijk.
Al met al vind ik de Twingo op het gebied van vormgeving super, comfort ook maar het vermogen is niet super!
Maar hij is het zeker waard want waarom zou je snel weg moeten zijn? je mag hier toch maar 120!

7,5