Renault Scénic 2.0 16V Tech Line (2006)

Renault Scénic
Renault ScénicRenault ScénicRenault ScénicRenault ScénicRenault ScénicRenault ScénicRenault ScénicRenault ScénicRenault ScénicRenault ScénicRenault ScénicRenault Scénic

UitvoeringScénic 2.0 16V Tech Line
Bouwjaar2006
Jaar van aanschaf2006

Wat mij heel erg goed bevalt zijn :de hoge instap, de hoge zit met hele goeie stoelen waar veel steun in zit (ik heb een zwakke rug en daar is dit uitstekend voor !) het uitstekende bedieningsgemak van alle instrumenten ,het goede zicht rondom en zelfs naar boven door het glazen kantel/schuifdak.
Ook ben ik zeer goed tespreken over de Xenon-verlichting die ik als optie heb genomen dit verhoogd het zicht en daardoor zeker ook de veiligheid !

Ik kan tot nu toe nog geen minpunt ontdekken aan deze auto !

Als enigste kleinigheidje : bij ongeveer 6000km. gaf de boordcomputer aan dat er binnenkort olie moest worden ververst, bij de Dealer hebben ze de computer even ge reset en klaar.

ingeruild.

Bovenstaande Scenic hebben wij eind vorigjaar ingeruild met +/- 26000 km op de teller, dat vind u mischien niet veel maar voor ons is het een prive auto ik zelf heb ook nog een auto van de zaak, en wij rijden gemiddeld niet langer dan 3 jaar in een auto en kopen dan weer een nieuwe!
3 jaar hebben wij eigenlijk zonder problemen gereden!
Er is niet echt iets negatiefs tevertellen over deze auto hebben alleen 2x vochtproblemen gehad dit kwam door een verstopt afvoertje van de airco.
ook het verbruik was oké.
Mijn nieuw auto-review staat als het goed is ook online.
De niewe eigenaar wens ik nog veel rijplezier met deze auto.

9,5

PRIVATE LEASE Renault Scénic