Renault Grand Scénic 1.9 dCi 130 Business Line (2008)
Uitvoering | Grand Scénic 1.9 dCi 130 Business Line |
Bouwjaar | 2008 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Betrouwbaar
De zwarte Renault Scienic heb ik nu ruim 2 jaar in bezit (foto's volgen nog) Na ruim 132.000 km kan ik niet anders concluderen dat de auto het erg goed doet!
Nog altijd is het comfort erg groot. Na een dagje autorijden stap je fris en vrolijk uit je wagen omdat de stoelen zorgen voor een erg comfortabele zit ook op lange afstanden.
Natuurlijk is het niet de meest hippe auto aan de buitenkant maar je verrast wel een ieder die meerijd. Ook collega's zijn verbaasd over de comfortabele zit, zelfs na een ritje Zwitserland!
Tot nu toe ook geen enkele keer pech of iets dergelijks meegemaakt! (Renault niet betrouwbaar....???)
Het enige wat ik als kritiek zou kunnen geven is het feit dat ik vrij regelmatig koplampjes stuk heb. Zeker 1 keer per 6 weken rij ik langs de dealer voor een nieuw lampje (is zelf echt niet te doen). Na een kop koffie is het dan ook wel weer geregeld.
Kortom een heerlijke, comfortabele, ruime en betrouwbare auto!