Renault Grand Scénic 1.6 16V Tech Line (2007)
Uitvoering | Grand Scénic 1.6 16V Tech Line |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Afscheid van Renault Grand Scenic
Omdat zakelijk D-labelauto's niet meer waren toegestaan, ben ik op zoek gegaan naar een vervanger. Uiteindelijk nu voor een Opel Insignia gekozen, omdat ik nu wel eens een ander type auto wilde.
Ik wil toch kort mijn ervaringen in vier jaar gebruik delen.
Voordelen:
*In vakanties met kids (4 personen, 2 jongens) is niets zo prettig als deze auto: je hebt zoveel ruimte en bakjes, dat je het gevoel hebt alles te kunnen meenemen. Prima.
*De motor is soepel genoeg.
*De dynamiqueuitvoering biedt zoals van Renault gewend veel toeters en bellen voor een goede prijs.
*Verbruikscijfers prima binnen de perken.
* apart te openen achterruit een optie die zeker de moeite waard is: denk aan vakanties of lage garages.
Nadelen:
* Renault blijft in dit segment toch wel meer "rammelende" details vertonen. Een piepje of een kraakje moet je tegen kunnen. Niet extreem, maar toch..
* Mijn remmen begonnen hinderlijk hard te piepen. 2x bij de dealer geweest, niet opgelost. Speelde zeker mee om niet weer een renault te nemen.
Al met al geen spijt van deze auto, geen pech gehad en veel comfort.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee