Renault Grand Espace 2.2 dCi 16V Initiale (2005)

autoreview

Renault Grand Espace 2.2 dCi 16V Initiale (2005)
Renault Grand Espace 2.2 dCi 16V Initiale (2005)Renault Grand Espace 2.2 dCi 16V Initiale (2005)Renault Grand Espace 2.2 dCi 16V Initiale (2005)Renault Grand Espace 2.2 dCi 16V Initiale (2005)Renault Grand Espace 2.2 dCi 16V Initiale (2005)Renault Grand Espace 2.2 dCi 16V Initiale (2005)Renault Grand Espace 2.2 dCi 16V Initiale (2005)Renault Grand Espace 2.2 dCi 16V Initiale (2005)Renault Grand Espace 2.2 dCi 16V Initiale (2005)

Signalement

UitvoeringGrand Espace 2.2 dCi 16V Initiale
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2005
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Wat een teleurstelling, tegen beter weten in toch vooral voor de luxe en grootte gekocht. Maarrrrrrrr, van een auto (ik dacht ook een renault) van 63000 euro mag je toch iets verwachten.
ik noem slechts paar zaakjes op , waarvan de meeste weliswaar door dealer, vaak pas na enig aandringen, kostenloos zijn opgelost.
1. na aanschaf arriveerde ik met nog 5 lederen stoelen (van de 7) in het plastic er bleek ervan nr 7 helemaal achterin al een scheur in het leer te hebben. duurt weer tijd eer je donkerblauw lederen stoeltje hebt.
2. vervolgens deden de DVD schermpejs in de hfdsteunen het regelmatig niet.
3. veelvuldig alarmeirng dat een van de bnadne te zacht was, terwijl er niks aan de hand was. totdat ik een keer wilde optopeen en het hele ventiel in mijnhand hield. tja metalen ventieldopje af fabriek is niet echt handig ivm corrosie. wel evne hele wiel, band eraf , nieuwe sensor erop en een uurtje in regelen van de computer
4. inhouden van de motor, bleek aan de smoorklep of zo te liggen, nou zonder turbo geen spelen.
5. diverse lampjes, zoals die van de deurvergrendeling, ramen etc hielden er na 6 maanden al mee op
6. electronische handrem stopt er plots mee, ach maar 800 euro !
7. binnen 1,5jr al de accu die er mee ophoudt ! mijn vorige volvo had na 13 jr nog steeds dezelfde accu !
Al deze kleine uitdagingen binnen 2jr deden mij besluiten om die auto rap weg te doen. onvoorstelbaar dat je voor dik 60 mille alleen ellende krijgt. helemaal zielig wordt je als je dan ziet wat die 2e hands nog waard is. Tegen een boom rijden had meer lol gegeven. NOOIT MEER RENAULT, ja ook niet nadat de importeur op de autorai mij vertelde dat ze binnen enkele jaren bij de top 3 beste autos qua onderhoud wilden horen. ik ga dat niet meer meemaken daar ben ik van overtuigd.

War de espace wel goed in was (als hij niet bij de delaer stond) is toeren met veel kids en bagage erin, lekker comfortalbe en weinig intern windgeruis.

2,5
 • Betrouwbaarheid
  1
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  1
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (17)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens