en nog veel meer..
Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden.
Uitvoering | Clio Estate TCe 90 Energy Zen |
Bouwjaar | 2017 |
Jaar van aanschaf | 2017 |
Na de wat teleurstellende ervaringen met de Captur deze Clio Estate Zen gekocht. Ik had in eerste instantie aarzelingen bij de 3-cilinder motor, maar na een uitgebreide proefrit, op aanraden van de dealer, met een vergelijkbare Clio toch gekozen voor deze motor. Qua uitrusting bewust gekozen voor het meest simpele maar met ac. Extra toegevoegd parkeersensoren en een afneembare trekhaak.
Afgelopen jaar drie keer naar Frankrijk geweest met deze auto, waaronder in de zomer naar de Pyreneeën. Tot nu toe geen spijt van deze koop. Een hele verbetering t.o.v. de Captur.
De auto is inmiddels ruim 2 jaar oud.
Diverse keren mee naar Frankrijk geweest. Auto wordt vrij weinig gebruikt, als hij gebruikt wordt zijn het over het algemeen langere ritten.
De auto bevalt nog steeds goed. Tot op heden geen problemen ondervonden. Gebruik ligt over het algemeen zo rond de 1 op 16.
Inmiddels heb ik de auto ruim 3 jaar.
Hij bevalt nog steeds erg goed, nog geen problemen tegen gekomen.
Er is nog geen enkele aanleiding om al weer om te zien naar een andere auto.
Inmiddels de auto al weer 4 jaar in bezit.
Afgelopen jaar natuurlijk geen verre vakanties er mee gedaan.
Bij ver naar links of naar rechts draaien van het stuur zit er ergens een klein kraakje. Bij de beurt, tevens eerste APK, naar laten kijken. Volgens de dealer kan het geen kwaad, geen reden om daar iets aan te doen.
De auto bevalt nog steeds prima. Dus geen aanleiding om om te zien naar een andere.
Verbruik ligt sinds aanschaf zo rond de 1 op 16,3.