Porsche Cayenne Turbo (2012)
Uitvoering | Cayenne Turbo |
Bouwjaar | 2012 |
Jaar van aanschaf | 2019 |
Beste Auto ooit!
Beste liefhebbers,
Porsche gekocht 2,5 jaar geleden en mijn oude Porsche Cayenne S ingeruild, 1e jaar alles laten maken, nieuwe tussenbak, olie automaat fluschen en nieuwe automaat filter, differenteel olie laten vernieuwen, dit jaar nieuwe Pireelis nieuwe schijven voor en keramische blokken erop, ik onderhoud altijd top en rijd er normaal dik 6 jaar mee, deze wil ik langer rijden, is nu echt in showroom staat en ook in Duitsland hard gegaan , wat een beest trekt keihard door tot bijna 300 klm!
Ik koop met in gedachten daarbij dat ik sowieso 5 k extra kwijt ben , ik koop niet bij een dealer maar laat onderhoud doen door Porsche specialist Nootdorp.
Elke rit fantastisch grote glimlach, ik heb de Chyenne Turbo met 500pk en GTS sport pakket, witte lak en 21 inch zwarte velgen! Heb er nu net 150000 klm opstaan dus 27000 zelf mee gereden.
Luister niet naar gezwets en koop niet als je moet lenen, onderhoud en verbruik moeten je niet aan het denken zetten want dan is het niet voor jou, geniet ervan!
groet,
Koos