Peugeot 306 Cabriolet 2.0 16V (1998)

autoreview

Peugeot 306 Cabriolet
Peugeot 306 CabrioletPeugeot 306 CabrioletPeugeot 306 CabrioletPeugeot 306 CabrioletPeugeot 306 Cabriolet

Signalement

Uitvoering306 Cabriolet 2.0 16V
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1998
Jaar van aanschaf1998
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Uitermate prettige auto in gebruik.
Snel, goed sturend, veel ruimte. Comfortabel voor 4 personen, veel zitruimte. Voldoende voor 2 personen op vakantie (incl. golfspullen). Kap functioneert goed, goede isolatie.
Met windstopper met hoge snelheid open te rijden (160-165km per uur), wel wat vermoeiend. De 2 liter motor presteert prima.

PROBLEMEN

Hydraulische systeem kap, onder verlengde garantie gerepareerd (levertijd onderdelen 3 mndn, overigens goed tijdelijk op gelost).
Blower 2x gerepareerd onder verlengde garantie.
Probleem: de wielen hebben geen centrale opening, waardoor balanceren van de wielen een crime is om te regelen. Zelfs de officiële Peugeotdealer heeft deze voorziening blijkbaar niet (!?)Adv: nieuwe banden in Italie: hebben alle voorzieningen.

4,3
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens