Peugeot 206 XS Quicksilver 1.6-16V (2004)

Peugeot 206 XS Quicksilver 1.6-16V (2004)

Uitvoering206 XS Quicksilver 1.6-16V
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2015

Heerlijk scheurijzer

Uit nood gekocht.....

De Jetta moest eruit, de centen waren op en ik had behoefte aan een auto met lage kosten. Aangezien geen hond interesse had in mijn Jetta, was ik maar wat blij met een verkoper die dat wél had. Bij hem kon ik kiezen uit een roze Opel Corsa met deuk of een grijze 206.
De 206 werd het hem. En ik moet zeggen dat ik hem fantastich vond. Voor een klein jong gezin een prima auto aangezien de kinderwagen toch niet meer mee hoefde.
Een heerlijke wegligging, goede prestaties en fijne stoelen. En tel daar een goede audio bij op en climate control en ik ben dik tevreden.
Maarja.....een Franse auto. Gaat dat wel goed? Het enige electrische euvel wad dat de knipperlichten die vanzelf uit gingen en de koplampen gingen bovengemiddeld vaak stuk. Maar ach, daar valt mee te leven. Die knipperlicht bleek dure reparatie dus dat ik heb voot lief genomen. De ophangbeugel van brandstoftank is zwak punt van de 206 en die is vervangen.
Heb de auto helaas duur inschattingsfout in de vangrail geparkeerd en met lelijke schade uiteindelijk weer ingeruild. De benen van mijn 3- en 5 jarige kinderen begonnen nu wél hinderlijk in mijn stoel te prikken . Tijd voor een maatje groter.

9,5
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee