Peugeot 206 Génération 1.4 (2008)
Uitvoering | 206 Génération 1.4 |
Bouwjaar | 2008 |
Jaar van aanschaf | 2022 |
Lawaai Peugeot 206
Hallo, Ik heb deze auto gisteren opgehaald keurig netjes gewassen en schoon van binnen dus geen commentaar. Er waren nog wel wat puntjes maar dat hebben ze in orde gebracht . Wat mij eigenlijk bij de proefrit niet was opgevallen is dat deze Peugeot 206 1.4 Generation 2 deurs uit 2008 best veel lawaai maakt op de asfalt wegen en autowegen en vooral met name de banden suizen door de hele auto en het meest achterin en ik vindt dat best behoorlijk hinderlijk! Als je een proefrit maakt let je op veel dingen maar deze is mij ontschoten en zo ook de stuurbekrachtiging die bij inparkeren best nog zwaar gaat. Het is uiteraard geen A Classe auto dat begrijp ik wel maar toch ! Verder vindt ik de auto wel prettig rijden trekt snel op cruise control erg prettig en ligt goed op de weg. Motorisch moet ik het verder nog even afwachten en het verbruik ook maar volgens de gegevens van internet moet dat redelijk zuinig zijn dus dat wachten we nog af. Interieur ziet er voor de rest goed uit en lekker veel ruimte achter het stuur en de passagiersstoel en alles overzichtelijk met een goede geluid installatie.
Dit was mijn verhaal. Gr Paul
- Betrouwbaarheid4