Peugeot 206 XS Pack 1.4-16V (2005)
| Uitvoering | 206 XS Pack 1.4-16V |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2005 |
| Jaar van aanschaf | 2006 |
| KM-stand bij aanschaf | 25.000 km |
| KM-stand laatst | 75.000 km |
Heb zelf nu 50.000 km gereden mt deze auto zonder onverwachte kosten of problemen. Alleen in het begin (26.467 km)heeft het motorlampje gebrandt met een emissiestoring. Diagnose was snel gesteld. Electroklep van brandstofdamp absorbtievat bleef open staan. Hierdoor kreeg de motor een te rijk brandsofmengsel. Sindsdien nooit meer problemen gehad. Auto is dit jaar voor het eerst gekeurd en kwam zonder ook maar een adviespunt door de keuring. Ook de onderhoudskosten vallen met € 0,014 per kilometer enorm mee. Ik denk dat de betrouwbaarheid komt doordat dit een auto uit de latere serie is. Ook een veel gehoorde klacht over kapotte lampen kan ik niet begrijpen. Heb zelf bij ca. 30.000 km en bij 60.000 km beide dimlichtlampen vervangen. Ik rijd ook overdag met de verlichting aan. Wel heb ik met mijn vorige auto slechte ervaringen met goedkope auto lampen, die gaan echt na 6.000 km al stuk. Sindsdien haal ik de lampen gewoon bij de dealer. Dit zijn meestal Philips lampen n die gaan dus wel lang mee. Verder heb ik nog een set 16 inch velgen en een achterspoiler laten monteren. Hierdoor ziet de auto er helemaal "af" uit. Kortom een echte aanrader!
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Gebruikte auto's zo duur? Tja, deze occasions met weinig kilometers koop je voor €4.000

Peugeot 206 1.6-16V – 2006 – 465.296 km - Klokje Rond

Peugeot 206 - Occasion Aankoopadvies