Peugeot 206 RC (2005) #3
| Jaar van aanschaf | 2009 |
| KM-stand bij aanschaf | 29.807 km |
| KM-stand laatst | 44.302 km |
206 RC
Tijdens mijn zoektocht naar een audi A3, kwam ik de peugeot 206RC tegen. het pittige motorblok gelepeld in een kleine wagen sprak mij wel aan. en wat een genot om in deze auto te rijden zeg. de stoelen zitten in een woord fenominaal. comfortabel en toch stevig.
Door het stuggere onderstel, plakt de auto letterlijk als klittenband op de weg. dit gaat echter gepaard met iets 'minder' comfort zoals sommige zeggen, maar ik vind het prettig gezien ik in de meeste auto's bijna zeeziek word.
Problemen heb ik tevens ook nog niet gehad met de peugeot.
Enig minpuntje is de vrij snelle slijtage van banden en remblokken.. maar dit heb je natuurlijk helemaal zelf in de hand.
voor de rest is het een rijders auto. hij is goed voor stoplichtsprintjes, maar hij kan ook 'gewoon' gereden word. ook al moet ik zeggen dat de auto erg uitdaagt om het gas eens diep in te trappen.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Gebruikte auto's zo duur? Tja, deze occasions met weinig kilometers koop je voor €4.000

Peugeot 206 1.6-16V – 2006 – 465.296 km - Klokje Rond

Peugeot 206 - Occasion Aankoopadvies