Opel Vectra Stationwagon 2.0 Turbo Comfort (2004)
Uitvoering | Vectra Stationwagon 2.0 Turbo Comfort |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
Sinds 3 weken bent ik de zeer tevreden berijder van de Opel Vectra Station 2.0 Turbo. Na 4 jaar een Skoda Octavia Station 1.8T te hebben gereden kan ik alleen maar stellen dat dit een klasse hoger is.
Om te beginnen is heeft de 2.0 liter turbo motor een veel betere acceleratie bij lage toeren (onder de 3.000 toeren). Menig stoplichtsprintje heb ik succesvol mogen volbrengen. Ook is de auto bij hogere snelheden rustiger dankzij de zesde versnelling.
Qua ruimte is de Vectra gewoonweg fenomenaal. M"n kinderen kunnen achterin een tentje opzetten. Ook voor het meenemen van spullen is zeer makkelijk. Dankzij de geheel platte vloer, die je via het neerklappen van de achterstoelen aardig kunt verlengen, neem je op comfortabele wijze de meest grote dingen mee.
He scherm dat voor zowel de boardcomputer als de radio wordt gebruikt is zeer overzichtelijk en makkelijk afleesbaar Zeker een grote vooruitgang tov de Octavia.
Kortom, ik ben zeer tevreden met de Vectra. Alleen het benzineverbuik van gemiddeld 11,3 liter per 100km valt wat tegen.
Geen. Alleen de bandenspanningindicator geeft af en toe vals alarm