Opel Vectra 1.8i-16V Pearl (1999)
Uitvoering | Vectra 1.8i-16V Pearl |
Bouwjaar | 1999 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
De Opel Vectra is een betrouwbare en nette auto. Hij rijdt goed en is best zuinig.
Toch voor een opel gekozen na vele japanse auto’s te hebben gereden. Tot nu toe nog geen spijt van. Ik vind hem een mooi aanzicht hebben vooral de spiegels die vanuit de motorkap doorlopen ( geven wel een klein beeld naar achter). Vooral aangeschaft om nu eens een auto te hebben welke als er iets kapot gaat dit mij niet een fortuin kost.
De auto is niet bijster luxe uitgevoerd in de Pearl uitvoering. Wel met elektrische ramen voor, ABS, Airco, Elektr. en verwarmde spiegels. Wel een nadeel dat de beugels van de achterklep ook hier in je bagage boren.
Met onze caravan erachter geen scheurijzer maar voldoende kracht als je hem maar op toeren houdt, ondanks dit dan toch een goed verbruik van 1 op 10.
Niet echt grote problemen alleen onderhoudzaken welke met deze kilometers komt.
*Rammel in de voortrein ( rubbers stabelisatorstang vervangen)
*Ventilator draait allen in stand 4 ( Weerstandschakeling vervangen )
*Schijven en Remblokken voor.
*Airco laten vullen ( Ventielen waren lek dus verloor koelmiddel)
Nu een kraakje in de schokdempers achter ( Vectrakwaal). Aangezien ze nog lang niet kapot zijn laat ik dat hierbij. Als we met vieren erin zitten hoor ik het niet meer.