Opel Astra 1.4 Turbo 140pk Edition (2010)

| Uitvoering | Astra 1.4 Turbo 140pk Edition |
| Versnellingen | 6, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2010 |
| Jaar van aanschaf | 2010 |
| KM-stand bij aanschaf | 53 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Hulde aan Opel
Mijn voorloopauto is vervangen door de leasemaatschappij. De 2008 Astra, waar ik niet zo tevreden over was, liep uit zijn contract. Voor mij een mooie kans om tot aan de levering van de leaseauto de nieuwe Astra uit te proberen.
Opel heeft met dit nieuwe model een grote stap vooruit gezet. Mooie materialen en een goed design. Betere audio en ook ook betere prestaties. Het laatste wordt ongetwijfeld veroorzaakt door de turbo. Waar ik bij de vorige Astra tot diep achter het stuur wilde wegzakken als ik collega's tegenkwam, blijf ik nu lekker zitten.
Inderdaad zitten er nog maar een paar honderd kilometer op de teller, maar de eerste ervaringen zijn goed. Enkel de vermogensopbouw is nog wat zenuwachtig, maar dat kan ook nieuwheid zijn.
Van korte duur
De pret met de Opel was van korte duur. Uiteraard weet je van te voren dat de duur van een voorloopauto behoorlijk eindig is. Na goed een paar honderd kilometer rijden is de definitieve auto er: een VW Passat TDI Bluemotion.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker
PRIVATE LEASE Opel Astra

Opel Astra 1.4 Turbo - Op de Rollenbank

Opel Astra - Occasion aankoopadvies

Opel Astra 1.4 Turbo 140 pk Cosmo (2010)

Test: Alfa Romeo Giulietta – Citroen C4 – Ford Focus – Mazda3 – Opel Astra – Volkswagen Golf