Nissan Note 1.2 Connect Edition (2013)

autoreview

Nissan Note
Nissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan NoteNissan Note

Signalement

UitvoeringNote 1.2 Connect Edition
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2013
Jaar van aanschaf2013
KM-stand laatst52.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Motor vervangen

 • 52.000 km

Oktober 2013 een nieuw model Nissan Note gekocht. Vanaf het begin problemen met de electronica, die echter vanzelf weer verdwenen. Vervelend, want je kan er niets mee.

Start stop doet het pas als je tientallen km gereden hebt. In het buitenland slaat de cruiscontrol er uit als je een lange helling afrijdt. Ook niet waar te nemen in ons vlakke land.

Met 52.000 km. een nieuwe motor april 2016. Een nieuwe multiriem in november 2016 met 62.000 km. Eerste Paasdag totale uitval op de snelweg A12. De Nissan Note op een vrachtwagen. De dynamo stuk is de diagnose. Na 70.000 km.

Van de motor, multiriem en dynamo heb ik schriftelijk bewijs.

2,5
 • Betrouwbaarheid
  1
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  2
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens