Nissan Ariya 87kWh Evolve (2023)

Nissan Ariya 87kWh Evolve (2023)

UitvoeringAriya 87kWh Evolve
Bouwjaar2023
Jaar van aanschaf2023

Geweldige elektrische auto

Hallo, nooit aan een Nissan gedacht tot dat ik dit model tegen kwam en eigenlijk niet kon geloven dat het Nissan was. Ook onderweg bij oplaadstations krijgt deze auto alle aandacht, zelfs op Tesla laad stations volop lof. Naar Frankrijk een genot om in te rijden, gem verbruik bij 120 circa 20,4 kw per 100 km. In Frankrijk zelf heuvel op en af circa 15,5 kw per 100km. De auto is wat betreft comfort heerlijk en zo stil. Software loopt als zonnetje en nog nooit een storing gehad. Opladen doe ik vanaf 20% en dan duurt het een uur tot uur en kwartier tot 100% en anders 35 minuten 80%. Top je hebt je broodje net op en alweer vol. Ik geniet echt elke dag van deze super aankoop.

9,5

PRIVATE LEASE Nissan Ariya