Mitsubishi Space Star 1.6 Comfort (2002)
Uitvoering | Space Star 1.6 Comfort |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Ik vind het nieuwe type Space Star vanaf 2002 een leukere snuit en achterlichten hebben. Bovendien is de 1600 motor sterk en fel genoeg. Veder lijkt het mij een betrouwbare auto. Ook wil ik roemen de korte draaicirkel, de lekkere stoelen en het prettige zicht naar voren. Het dashboard van deze Space Star vind ik wel iets minder. Doet goedkoper aan als mijn vorige Space star 18 GLX uit 1999 die een twee kleuren dashboard had. Ook lijkt het of de geluidsisolatie van mijn nieuwe Space Star minder is als als het vorige model. Verder vind ik de Space Star wel rammeliger en krakeriger als mijn Mitsubishi Lancer, die ik voor mijn Space Stars reed. Graag zou ik willen weten of het normaal is dat bij deze Space Star 1600 de versnellingspook zo op en neer hoort te gaan als je gas bijgeeft. Soms kun je dit voelen via de stoel. Volgens de dealer is dit normaal omdat bij het nieuwe type een stang aan de versnelligshendel is gemonteerd i.p.v. een kabel zoals bij de Space Star 18 GLX GDI. Als de motor dan schud wordt dit via de stang overgebracht naar de pook. Wie heeft deze ervaringen ook of heeft dit helemaal niet? Verder vind ik de Space Star een leuk en vlot model en niet zo saai als hij wel ééns wordt omschreven in de pers. Jammer dat hij niet meer gemaakt wordt.
Geen problemen mee gehad