MG 4 Extended Range Trophy (2023) #2
Uitvoering | 4 Extended Range Trophy |
Bouwjaar | 2023 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
Fantastische auto
Ik rijd de MG4 nu 2 jaar probleemloos. Komende vrijdag gaat hij voor zijn 2e onderhoudsbeurt. Ik heb al gelezen in een vorige review dat er goede updates komen t.a.v. CC en ACC. Ik kijk er naar uit.
Mijn ervaringen tot nu toe? Positief. In de zomer een zuinige auto. De 520km reikwijdte wordt soms overtroffen. De auto is stil, erg snel en heeft een heel goede wegligging en rijgedrag. Zitcomfort blijft goed. De auto levert ook stroom, wat handig is voor onderweg. Soepje maken, koffie zetten of verlichting in de tent. Het kan allemaal. Infotainment mooi en geluid weergaloos. In carplay naar Netflix of Youtube kijken is erg leuk. Met 2000 ladingen gaat de batterij met 20000km/jaar 20 jaar mee. Als ik de auto zat ben na 10 jaar dan houdt ik hem nog aan voor de batterij. Een ondergewaardeerde aanrader.
PRIVATE LEASE MG 4
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

MG 4 77kWh Trophy Extended Range | 1e-Eigenaar | Led Koplampen | Navi | Camera | Adaptive Cruise Control | Apple CarPlay |
- 2023

MG 4 Luxury 64 kWh | Half LEDER | ECC | Trekhaak ✅ 1e Eigenaar
- 2024

MG 4 Luxury 64 kWh | Navi | 360 Camera | Led Koplampen | Apple CarPlay | Getint Glas |
- 2023