| Uitvoering | SLK 320 |
| Jaar van aanschaf | 2025 |
| KM-stand bij aanschaf | 267.000 km |
| KM-stand laatst | 267.000 km |
Goede auto en
Gekocht bij Bijlsma in Surhuisterveen, waar de auto meer dan 10 jaar in onderhoud is geweest en de beide NL eigenaren zijn daat bekend.
De SLK vervangt mijn racing green MG TF die een crash met de muur van de Ketheltunnel niet overleefde. Deze had ik in onderhoud bij de specialisten uit Zijtaart.
Daarvoor een Volvo 940 Holiday 2.3 gereden met op het einde 520.000 km op de teller. deze in onderhoud gehad bij Nordicar in Heerhugowaard.
Inmiddels 280.000 gereden met de SLK, wat een geweldige auto. Ik rijd zodra dat kan met open dak, ook met muts, sjaal en handschoenen aan. Soms pak ik ‘m ook voor mijn werk, als vervanging van mijn oerlelijke en trage en onnozele Peugeot 5008.
Net APK gehad en kleine beurt, eerder al de compleet verrotte benzineleidingen en de carterpan vervangen bij de MB specislist in Rijnsburg/ Katwijk. Ook is de weerstand van de aanjager en is een lager van het rechterwiel vervangen . De airco is bijgevuld bij de Kwikfit en ik rijd op tweedehands banden uit Leiderdorp.
Al een aantal mooie ritten gehad!
Binnenkort meer info en rijervaringen van de SLK en onderhouds updates van de roadtrips, vakanties en rij prestaties.
Forwärts immer, Rückwärts nimmer!