AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Mercedes-Benz C 220 BlueTEC Estate (2014) #2
Uitvoering | C 220 BlueTEC Estate |
Bouwjaar | 2014 |
Jaar van aanschaf | 2014 |
Hoj overtreft alles !
Op 3 oktober jl. mijn nieuwe C 220 DDiopgehaald bij Wensink Mercedes Benz in Nijmegen.
Het is een Exclusive uitvoering met alle denkbare opties incl. luchtvering, WiFi-hotspot DAB Burmester stero, 19" AMG chroom 12-spaakswielen etc.
Vandaag begin ik pas van de auto echt te genieten. Hij begint los te komen.
Verder mankeert er helemaal Niets aan, rijdt hij nog strakker, reageert nog feller, en ligt nog beter op de weg dan mijn vorige MB.
Het verbruik schommelt rond de 1 op 15; nieuwigheid vermoed ik. De vorige haalde makkelijk 1 op 19.
Ik zal foto's maken en publiceren.

Mercedes-Benz C-klasse Estate 180 AMG Sport I Pano-dak I Leder I Org.NL I 1e-eig. I Dealer-onderhouden I NAP
- 2018
€ 24.900

Mercedes-Benz C-klasse 180 Premium Pack AMG I Org.NL I Pano-dak I 360° I Night-pakket I Multibeam I 1e-eig. I Dealer-onderhouden
- 2018
€ 26.900

Mercedes-Benz C-klasse 180 AMG Sport Edition | Camera | Navigatie | Black Optiek |Cruise Control |
- 2017
€ 19.995