Kia Sportage 1.6 T-GDi Hybrid DynamicPlusLine (2023) #3
Uitvoering | Sportage 1.6 T-GDi Hybrid DynamicPlusLine |
Bouwjaar | 2023 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
Stelt niet teleur
Vanaf maart vorig jaar de Sportage hybrid. Had hiervoor Kia Niro kreeg hier een zeer goede prijs voor. Wel lang wachten maar mij werd andere kleur aangeboden die ik heb genomen. Trekkracht voor caravan is 1650 kg en dat was voor mij doorslaggevend om geen plug-in hybride te nemen (is 1300 kg). Storingen? Nee Niets. Weet alleen niet hoe ik waarschuwing voor lage batterij afstandsbediening bediening moet resetten. Iemand suggesties? Anders wordt het garage. Auto is redelijk stil en comfortabel: rij zelf meestal lange afstanden. Electrische stoelen zijn zeer goed. Verbruik over de gehele periode 1:16,1 Op naar de volgende 18000.
PRIVATE LEASE Kia Sportage

Kia Sportage 1.6 T-GDi Plug-in Hybrid AWD DynamicPlusLine HK
- 2023

Kia Sportage 1.6 T-GDi Hybrid DynamicLine | CAMERA | HYBRID | APPLE CARPLAY | Wij bieden ook financiering mogelijkheden aan.
- 2022

Kia Sportage 1.6 T-GDi Hybrid DynamicPlusLine Airco | Lm velgen | Opendak | Trekhaak | Navigatie | Winterpakket |
- 2024