AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Kia Sportage 1.6 GDI Super Pack (2012)

Uitvoering | Sportage 1.6 GDI Super Pack |
Bouwjaar | 2012 |
Jaar van aanschaf | 2012 |
Kia sportage
Ik heb eerst een Kia soul gereden was een hele fijne auto maar het verlangen om toch iets groter en luxer te rijden zijn we op zoek gegaan naar weer een Kia maar nu een sportage daar wij de middelen niet hebben om een nieuwe te kopen ,zou voor ons ook niet rendabel zijn want buiten de vakanties om rijden wij misschien 100 km in de maand .Dus kwamen wij uit op een Kia sportage ingevoerde uit 2012 prima auto voor ons .Ik kan iedereen die een betrouwbare zou willen aan rade een Kia te kopen altijd betrouwbaar
PRIVATE LEASE Kia Sportage

Kia Sportage 1.6 GDI X-ecutive Plus Pack | 135pk | Volledig dealeronderhouden! | Uniek | Climate Control | Cruise control |
- 2011
€ 11.745

Kia Sportage 1.6 GDI ECC LMV NAVIGATIE CRUISE
- 2013
€ 9.950

Kia Sportage 1.6 GDI Plus Pack ZEER MOOIE AUTO......TELEFOON CRUISECONT.....
- 2012
€ 8.944