Jaguar X-Type Estate 2.0D Sport (2004)

Jaguar X-Type Estate 2.0D Sport (2004)

UitvoeringX-Type Estate 2.0D Sport
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2008

Na enkele jaren rijden in een mitsubishi pajero (fijne auto) met caravan zochten wij iets anders. De caravan werd omgeruild voor een camper en de pajero werd hierdoor overbodig. Wij zochten iets goedkopers in gebruik maar wel met comfort en toch ook iets aparts. Via internet kwamen wij terecht bij jaguar X-type. In eerste instantie denk je dat dit een auto is voor de rijkere onder ons, doch de prijzen vielen mee. Zo ook de diverse reviews in Autoweek wekte mijn interesse. Na het maken van een proefrit waren wij verkocht. De sport uitvoering is dan wel iets stugger maar maakt het rijden leuker. Ook de gehele zwarte uitvoering aan de binnenzijde vinden wij mooier dan het traditionele hout. De kleur rood is voor deze auto ook heel apart. Nu na enkele maanden en ca. 6000 km. zijn wij nog steeds zeer tevreden. Wij vinden het een comfortabele auto met een sportief rijgedrag en een aparte uitstraling en dit allemaal voor een betaalbare prijs zeker als je een gebruikte koopt.

Na enige tijd merkte ik dat de airco niet werkte. Na één telefoontje met het bedrijf konden wij dit in onze woonplaats laten maken en werd geheel vergoed (€ 750,-). Hulde voor de service van Riveco uit Doorn.

4,3

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens