Hyundai i30 1.0 T-GDI First Edition (2017)

Hyundai i30 1.0 T-GDI First Edition (2017)

Uitvoeringi30 1.0 T-GDI First Edition
Bouwjaar2017
Jaar van aanschaf2019

Na 2 jaar.

Inmiddels deze auto 2 jaar in ons bezig.
We zijn er erg tevreden mee.
Na onze vorige auto Kia Cee'd 1.6 GDi uit 2012, een I30 1.0 GDI Turbo van Hyundai.
Moest de eerste maanden wennen aan het verschil in toeren gebruik. Bij deze auto is het toerental bij 80-85 te laag om door te schakelen naar de 6e versnelling. Toerental dan rond de 2000 , dit geeft een brom. Beter om hem dan in zijn 5 te laten.
Gebruik de auto als familieauto en woon-werk. Dagelijks zo'n 60 kilometer. We zijn inmiddels echte Hyundai-fan.
Mijn vrouw rijd een I20 uit 2015, waar we ook erg tevreden over zijn.
Vinden het wel prettig om een auto te rijden waar niet Jan en alleman mee rijdt.
Onderhoud gebeurt hier bij de plaatselijke dealer. Deze verleend een goede service.
Qua verbruik zitten we op 1 op 16. Dit tijdens de dagelijke ritten (veel optrek en stop bewegingen).
Bij lange ritten tegenwoordig 100 op de snelweg gaat het verbruik naar een keurige 1 op 20.

9,5

PRIVATE LEASE Hyundai i30