AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Hyundai i30 1.0 T-GDI Comfort (2019) #2

| Uitvoering | i30 1.0 T-GDI Comfort |
| Versnellingen | 6, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2019 |
| Jaar van aanschaf | 2026 |
| KM-stand bij aanschaf | 60.000 km |
| KM-stand laatst | 60.000 km |
de start
Na meer dan 35 jaar Citroen is dit even spannend. Maar al na een rotonde en enkele bochten merk ik dat deze auto minstens zo comfortabel zit als een Citroen.
De auto is rijk uitgerust en op de snelweg stil. Verbuik en onderhoudskosten zullen we in de komende tijd merken. Qua betrouwbaarheid zou dit goed moeten gaan.
De auto trekt vlot op, geen sprintmonster maar dat wil ik ook niet. Op de snelweg valt op dat je op de snelweg eerder het andere verkeer hoort dan deze auto zelf.
10,0
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Hyundai i30 1.0 T-GDI Comfort Navi | Camera | Cruise | Clima | LM-velgen ( Vestiging - Nieuwegein )
- 2019
€ 12.450

Hyundai i30 Fastback 2.0 T-GDI N2 / Dealer onderhouden / Alcantara interieur / Elektrisch verstelbare stoelen + memory / LMV / Keyless entry / Navigatie / Camera / Telefoon.
- 2019
€ 25.985