Hyundai i20 1.25 i-Motion (2010)

Hyundai i20
Hyundai i20Hyundai i20Hyundai i20Hyundai i20Hyundai i20Hyundai i20Hyundai i20Hyundai i20Hyundai i20Hyundai i20Hyundai i20Hyundai i20Hyundai i20Hyundai i20Hyundai i20Hyundai i20Hyundai i20Hyundai i20Hyundai i20Hyundai i20Hyundai i20Hyundai i20Hyundai i20Hyundai i20Hyundai i20

Uitvoeringi20 1.25 i-Motion
Bouwjaar2010
Jaar van aanschaf2010

beurtje en schade

Pats boem. Daar ging mijn mooie autootje in de mangel. Zag er heel lelijk uit en ik kon wel janken. Gelijk mijn verzekering gebeld en de dealer. Paniek want ik heb hem echt nodig voor mijn werk en familie.
Auto werd opgehaald door takelwagen en ik mocht zelf meerijden.De dealer A C D in Delft kwam speciaal even terug om mij een auto mee te geven. 8 uur s avonds maar geen probleem. Auto vandaag weer opgehaald gewassen gestofzuigd beurt gehad en alles geregeld. Beurt kosten alles bij elkaar 131 euro !
En omdast ze helemaal gerenoveerd zijn kreeg ik ook nog een handdoek en mok mee.
Ben weer helemaal gerust en blij met mijn auto. Dealer krijgt een enorme pluim van mij regelde alles en stelde me weer gerust.

PRIVATE LEASE Hyundai i20