Ford Puma 1.0 EcoBoost 125pk Hybrid ST-Line (2022) #2

Ford Puma 1.0 EcoBoost 125pk Hybrid ST-Line (2022)

UitvoeringPuma 1.0 EcoBoost 125pk Hybrid ST-Line
Bouwjaar2022
Jaar van aanschaf2022

Tevreden met de Ford Puma ST-Line

Ik rijd nu een halfjaar met de Puma, hij bevalt prima. Het benzine verbruik is 5,4 L op 100 kilometer, zuiniger dan ik verwacht had. Alleen de Apple CarPlay koppelt niet altijd even snel met de auto, de dealer heeft een update uitgevoerd. Ik hoop dat dat resultaat oplevert. De auto stuurt fijn direct, de stoelen zitten zeer goed
En de kofferbak is prima, de extra bak daaronder is zo ruim dat alles wat je vaak meesleept in een auto daarin kan. De trekhaak zit er ook onder, ik ben benieuwd hoe de ervaringen gaan worden met de caravan er achter.

5,0

PRIVATE LEASE Ford Puma

DirectLease
Ford Puma 1.0 EcoBoost 125pk Titanium (5D/6H)
€ 489

Arval
Ford Puma 1.0 EcoBoost 125pk Hybrid Titanium (5D/6H)
€ 513

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens