Ford Puma 1.0 EcoBoost 125pk Hybrid ST-Line (2021)
Uitvoering | Puma 1.0 EcoBoost 125pk Hybrid ST-Line |
Bouwjaar | 2021 |
Jaar van aanschaf | 2025 |
Ford Puma 1,0 125 PK ST-Line
Hallo mensen.
Sinds een aantal weken de Puma in bezit. Genoeg voor mij om al een kleine review te schrijven die ik om de paar maanden bij zal houden voor de liefhebbers.
Dit is mijn derde Ford. Hiervoor heb ik een Ford Fiesta ST uit 2020 gehad, daarvoor een Fiesta 1.0 125 PK uit 2017.
De reden dat ik voor een Puma ben gegaan zijn er 3.
1 - Automaat. Ja, je hebt natuurlijk meerdere modellen, merken etc maar heel tevreden over Ford dus geen reden om te veranderen. Deze Puma snijd werkelijk als een warm mes door de boter. Heel soepel, je merkt nauwelijks de overslag.
2 - Looks. Het oog wil ook wat en vind dat Ford en heel goed is in geslaagd om deze auto een stoer maar elegant uiterlijk mee te geven. Het is een auto waar je bij het weglopen toch even omkijkt om hem te bewonderen.
3 - Comfort. Als je van een ST komt met kuipstoelen, lage instap en een hard geveerd onderstel is de Puma natuurlijk een stuk comfortabeler. De redelijke hoge instap, fijne stoelen en minder harde vering geeft een gevoel van rust.
Tot nu toe geen echte serieuze minpunten kunnen ontdekken. Het infotainment heeft heel soms een vertraging, evenals het Puma logo wat in het digitaal dashbord verschijnt maar daar valt mee te leven.
Het verbruik is redelijk, tussen de 1 op 16 en 1 op 18 maar bij lange na niet wat Ford opgeeft.
Over een aantal maanden kom ik bij jullie terug.
PRIVATE LEASE Ford Puma

Ford Puma 1.0 EcoBoost Hybrid ST-Line 125PK | Winter pack | Driver ass pack 2 | Comfort pack
- 2022

Ford Puma 1.0 EcoBoost Hybrid ST-Line , Adap. cruise, Keyless entry,
- 2024

Ford Puma 1.0 EcoBoost Hybrid Titanium 155PK | NL-AUTO! | DEALER OH! | WINTERPACK | NAVI | PARK SENS V+A | LED | CRUISE CONTROL | PRACHTIGE STAAT!
- 2022