Ford Ka 1.2 Cool & Sound (2010)

Ford Ka 1.2 Cool & Sound (2010)

UitvoeringKa 1.2 Cool & Sound
Bouwjaar2010
Jaar van aanschaf2010

ford Roest al in de Showroom

Heb een Ford (fiat onderdelen roesten dagelijks)KA van december 2010 deze bevalt goed!
Heb bij aanschaf gelijk winterbanden laten monteren.
Nu heb ik onlangs lichtmetalen velgen gemonteerd en nu valt mij op dat de remtrommels volledig verroest zijn (30 jaar geleden was dat zo nu hoort dat niet meer), volgens Ford en de dealer is dit normaal behalve als je een Ford koopt waar vanaf fabriek al Licht Metaal onder licht dan zijn de REMTROMMELS behandeld tegen roest, dus met andere woorden je wordt gewoon OPGELICHT door Ford want wat niet ziet hoeft ook niet behandeld te worden!
Dit krijg ik ook zo via mail van Ford te horen!!
Zij zijn volgens mij ook het enige merk waarbij de auto al roest vanaf fabriek!
BEHANDEL DE REMTROMMELS OOK BIJ DE GOEDKOPERE AUTO'S WANT DIT IS GEEN GOEDE RECLAME VOOR Ford!
Het zijn de jaren 60 niet! niet meer van deze tijd.

Verder is het een makkelijk en goed sturende auto.
beetje vaag in de middenstand met sturen.
start stopsysteem werkt goed.
benzine verbruik is goed te noemen.(1 op 13 in de stad)
vering is een beetje aan de softe kant maar doet goed zijn werk had wat stugger mogen zijn.(sportiefer dat is smaak)
motorisch doet hij wat hij doen moet, schakeld makkelijk ook omdat de versnellingsknop vrij hoog in het daschbord zit.
de schakelaars van de richtingaanwijser hadden wat dichter op het stuur mogen zitten voor kleine handen wat moeileker te bereiken.
Remmen werken prima.

7,5
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee