Ford Focus Wagon 2.0 TDCi 163pk Titanium (2012)
Uitvoering | Focus Wagon 2.0 TDCi 163pk Titanium |
Bouwjaar | 2012 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
tot nu toe geweldig
nadat mijn monteur aangegeven had, dat mijn vorige focus, toch wat kosten zou gaan maken, besloten om te gaan zoeken naar een nwe auto. in eerste instantie met een wijde blik, maar later toch weer specifiek gezocht naar een complete ford focus, aangezien de vorige ook redelijk compleet was, het enige wat er niet in zat was een navigatiesysteem en geen parkeersensoren, voor de rest alles wat je je kunt bedenken, dus het afscheid viel me zwaar, aangezien het een topauto was. aangeschaft met 177000 op de teller en er uiteindelijk 90000 bijgereden, het enige mankement dat ik gehad heb was een kapotte dynamo bij km stand 260000. ook wat problemen gehad met egr klep, maar dat was niet substantieel.
Na lang zoeken naar een nwe 2e hands auto, uiteindelijk terecht gekomen in duitsland, waar ik een voltreffer had, een geweldig mooie jonge focus station, alles er op en eraan, behalve schuif kantel dak.
ten tijde van dit schrijven, heb ik er pas 200km mee gereden, van duitsland naar Nederland een heel gedoe, met invoeren, maar een goede importeur gevonden die geweldig geholpen heeft met de bpm en krijgen van papieren. uiteindelijk, heeft het me zo een 4000 euro winst opgeleverd en rijd ik dadelijk in een unieke auto, die je in NL niet veel vindt.
De eerste indrukken zijn goed, ligt uiteraard goed op de weg en rijd tot nu toe gemiddeld 6L/100km gecombineerd.
Ik moet toegeven ik ben verliefd op de auto, dus mijn bril is wellicht gekleurd, maar ik ben fan van focus geworden. mede omdat het een relatief goedkope auto is met vele mogelijke opties, waarvoor je bij een klasse hoger veel centen neer moet leggen.
mijn eerste review zit er op meer gaan volgen en houd jullie up to date
PRIVATE LEASE Ford Focus

Ford Focus 2.0 ST-2
- 2012

Ford Focus Wagon 1.0 EcoBoost Edition Plus | Climate Control | Cruise Control | Winterpakket | Parkeersensoren Achter + Voor | Dodehoeksensoren |
- 2014

Ford Focus 1.0 EcoBoost Titanium O.a: Cruise, Clima, Navi, PDC, Rijklaar, Etc. All-in prijs!
- 2012