Ford Focus Wagon 1.6 EcoBoost 150pk Trend (2012)

Ford Focus Wagon 1.6 EcoBoost 150pk Trend (2012)

UitvoeringFocus Wagon 1.6 EcoBoost 150pk Trend
Bouwjaar2012
Jaar van aanschaf2013

ford focus turboboost 1.6 150 pk

gezien ik bezitter van een toercaravan ben moest ik een auto hebben die 1300 kg mocht trekken, nu als caravantrekker van het jaar 2012 was de ford focus turboboost 150 pk dus uitermate geschikt, en ik kan niet anders zeggen dat het een genot is om met en zonder caravan te rijden, ben al diverse keren met de caravan van 1300 kg naar Valencia in Spanje gereden en dit ging zeer ontspannen en zonder problemen in Frankrijk hele stukken gereden met 120 km/uur met cruiscontrol (men mag daar met caravan 130 rijden)voor de rest een en al lof voor deze geweldige rijdende en zeer
stille auto, de kosten eerste servicebeurt vielen ook mee niet meer dan normaal 197 euro,nog geen problemen of narigheid gehad met deze auto ik heb er alle vertrouwen in dat dit zo blijft,en dit wordt vervolgd bij 25000km dan weet ik weer meer

follow up review focus ecoboost 1.6 150 pk

Ben nog steeds zeer tevreden met de ford focus ecoboost 1.6 150 pk, ga nog geregeld met de caravan van 13oo kg naar zuid-Spanje zonder problemen het vrachtverkeer voorbij, en de stijlste heuvels geen probleem rijd dan wel 1 op 8.5 (normaal 1 op 15.5) vaak als eerste boven, de km stand nu 28000. wel in Spanje 1 maal contact vergeten af te zetten dag later accu leeg dit werd binnen een half uur verholpen door ford assistance onder coulance, al met al dus ben ik zeer tevreden.