Ford Focus Wagon 1.6 EcoBoost 150pk Titanium (2011)
Uitvoering | Focus Wagon 1.6 EcoBoost 150pk Titanium |
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
review na aanschaf
Van de week mijn nieuwe Ford Focus station gehaald bij de dealer. Ford Ardea in de Binckhorst Den Haag.
Gewoon alles goed geregeld daar...lekker kopje koffie met stroopwafels erbij, gegevens overdragen en wegrijden.
Wat direct opvalt is de stilte en rust achter het stuurwiel.
Je leest en hoort weleens wat over hoeveelheid knoppen op he dashboard..... dat is persoonlijk. Ik vind het wel stoer.
Stoelen zitten lekker, stuur voelt goed, schakelen heerlijk soepel.
150Pk onder de motorkap... dat merk je wel.
In zijn 1 gaat het gewoon rustig aan, maar dan naar zijn 2... 240Nm bij 1600 toeren. GEWELDIG!!!
1e Indruk is heel goed!!!
van 50 naar 500km
We zijn inmiddels 450km verder....en hoe!!
Tot ca. 250km heerlijke auto. Geweldig rijgedrag, strak op de weg en lekker pittig.
Tijdens een ritje op de snelweg ging het mis.... er luidden wat alarmbelletjes in de auto.
Boordcomputer gaf "motorstoring service nu" aan. Geen paniek, gewoon terug naar huis.
Merkte dat de auto minder pittig was, eigen conclusie 'iets met de turbo'.
Volgende dag Ford Ardea gebeld, kon direct terecht bij de "Rapide service".
Na uitlezen was het 'iets met de turbo'.
Auto maar laten staan, leenauto mee en na een paar dagen was alles weer hersteld.
Het bleek een los geschoten leiding te zijn.
Inmiddels zit ik op ca. 500km.
Auto rijdt nog steeds perfect. Aan de kracht van de motor ben je snel gewend.
Het rijdt nog steeds geweldig!!
Al met al, nog steeds geen spijt......
500 - 1450
Wat een geweldige auto !!!!
Inmiddels een kleine 1500km op de teller. Nog steeds erg tevreden met de Ford Focus 150pk.
Heerlijk stil, geweldig onderstel, lekker pittig.
Heb een tijdje flink doorgetrokken en het gaat als een speer. Je weet wel: eerste weg bij de stoplichten en op de snelweg, bij inhalen ff doortrekken. Bij 120km/uur in z'n 6 nog klein beetje doortrekken is best te doen.
Ben nu aan het focus-sen op de versnellingsindicator. Kom ik later op terug......
PRIVATE LEASE Ford Focus

Ford Focus 2.0 ST-2
- 2012

Ford Focus Wagon 1.0 EcoBoost Edition Plus | Climate Control | Cruise Control | Winterpakket | Parkeersensoren Achter + Voor | Dodehoeksensoren |
- 2014

Ford Focus 1.0 EcoBoost Titanium O.a: Cruise, Clima, Navi, PDC, Rijklaar, Etc. All-in prijs!
- 2012