Fiat Fiat 500 Lounge Twinair 80 Dualogic (2016)
Uitvoering | Fiat 500 Lounge Twinair 80 Dualogic |
Versnellingen | -1, Semi Automaat |
Bouwjaar | 2016 |
Jaar van aanschaf | 2016 |
Helemaal tevreden!
Sinds gisteren ben ik in het bezit van een Fiat 500 Lounge Twinair 80 Dualogic. Ik ben helemaal verkocht. Het is een zwarte uitvoering met een witte details aan de binnenkant. Na vele negatieve reacties op het internet te hebben gelezen over de dualogic automaat was ik toch wat zenuwachtig geworden, maar het valt echt 300% mee. De automaat is natuurlijk niet zo snel als een BMW, maar hij schakelt soepel over naar de volgende versnelling en hier merk je nauwelijks wat van. Het is in het begin natuurlijk wel even wennen.
Daarnaast Is het audio geluid van de auto verrassend goed. Er zit een goede bass in de auto waardoor het geluid mooi uitkomt.
De beenruimte voor in de auto is prima, ook voor de iets langer mensen is het voorin de auto prima vertoeven.
Kortom; het is een geweldige kleine auto. De Dualogic automaat is alles behalve slecht. Daarnaast heeft dit kleine autootje enorm veel power. De stoelen zitten heerlijk. Echter is het wel jammer dat de stoelen niet in hoogte verstelbaar zijn. Ik ben heel erg blij met mijn auto en ik raad hem zeker aan aan anderen.