DS DS4 PureTech 130 Performance Line (2018)
Uitvoering | DS4 PureTech 130 Performance Line |
Bouwjaar | 2018 |
Jaar van aanschaf | 2018 |
Total loss
In september 2018 een nieuwe DS4 performance line gekocht. Het was een 1.2 puretech 130 PK. Auto werd met grote korting aangeboden (was éên van de laatste) en daarom toegehapt. Heerlijke auto. Geen trammelant mee gehad. Enige minpuntje was een rammel in het dashboard op slechte wegen. Omdat ik eind 2022 ging verhuizen naar Frankrijk de auto opnieuw laten keuren voor de APK in Alkmaar. Dan is de auto makkelijker in te voeren. Bij keuring is geconstateerd dat de distributieriem vervangen moest worden. Was teveel uitgezet. Dit is onder garantie gebeurd bij DS-garage in A'dam. Helaas maar kort kunnen genieten van de DS4 in Frankrijk. Na een maand werd tijdens het rijden de auto getroffen door een grote vallende steen. Gelukkig hadden mijn vrouw en ik niets maar de auto was total loss. Binnen een maand was alles keurig door de Franse verzekering afgehandeld.
PRIVATE LEASE DS 4

DS 4 THP 165PK S&S Automaat Chic, Rijklaarprijs | Denon HiFi | Trekhaak | Camera | Xenon-LED
- 2016

DS 4 1.2 PureTech CHIC/APPLE CARPLAY/CLIMA AIRCO/NAVIGATIE/LM-VELG/ISOFIX/TREKHAAK/nwe D-riem/nwe APK+O.H.beurt/ZEER NETTE STAAT
- 2017

DS 4 1.6 THP Chic | 1E EIGENAAR | 12MND GARANTIE | CRUISE | NAVI | CARPLAY | LED | AUTOMAAT |
- 2018