Daihatsu Sirion 2 1.0 12V DVVT Trend (2005)
| Uitvoering | Sirion 2 1.0 12V DVVT Trend |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2005 |
| Jaar van aanschaf | 2005 |
| KM-stand bij aanschaf | 1 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Een geweldige auto! De Sirion 2 is een leuk auto om te zien en mee te rijden. De 1.0 3 cilinder rijdt en pittig. Met mijn rijstijl (sportief) haal ik 1:18. De 3 cillinder presteerde ook goed met een volle aanhanger en dat had ik niet verwacht.
Geen ander merk auto heeft zo’n uitgebreide basis model. bijna alles standaard. Ik heb wel een Premium Pakket er bij genomen.
De rij eigenschapen zij erg goed. Alleen op de snelweg maakt de auto iets meer geluid, maar dat mag eigenlijk geen naam hebben. Op snelweg blijft de Sirion 2 goed recht uit rijden. De bochten neemt ie lekker en met in parkeren heeft ie een lekkere kleine draai.
Gordel signaal. Voor sommige is diet een nadeel. Ik heb er helemaal geen problemen mee. Als je gaat in parkeren of in een garage rijdt en je doet je gordel af en rijdt niet harder dan 20 km/h hoor je het signaal niet.
Alleen jammer dat de fabrieks radio cd speler geen mp3 en wma kan afspelen.
Ik heb alle modelen (in deze prijsklasse) van de andere merken bekenen en gereden en de keuze voor de Sirion 2 was zo gemaakt.
Geen.