Daewoo Lacetti 1.6 Style (2004)
Uitvoering | Lacetti 1.6 Style |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
Krachtig en Gespierd
Lacetti betekent krachtig en gespierd en daar doet ie zijn naam eer aan, het is een schitterende auto met een sportief/zakelijke uitstraling, wat mij toch wel enorm in hem aantrok. niet alleen het uiterlijk maar ook het interieur is het beste wat Daewoo tot nu toe geproduceerd heeft. Mooie strakke vormen en goede matriaal keuze. Wat mij het meeste opviel aan de Lacetti is de Europese rijstijl van de auto. D.w.z. lekker strak maar niet overdreven stug heel anders dan de Kalos die nog wel eens van overhellen in de bochten hield. Het vermogen van 109PK is voldoende maar houd niet over het is geen scheurijzer maar wil toch vlot mee in het verkeer.
de standaard uitrusting van mijn Style is ruim te noemen: Airco, Side airbags, Lederen stuur en versnellingshandle, etc etc... Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een echte aanrader is voor diegene die wat anders zoeken dan een alledaagse Astra of Leon. Zeker als je de prijzen gaat vergelijken is de een hele clevere auto met een goede prijs kwaliteit verhouding. Ook kwalitatief gezien zit het namenlijk helemaal snor met deze Daewoo!
Problemen? Heb ik nog geen last van gehad! En denk ook niet dat die nog zullen komen, aangezien dat de auto vol GM onderdelen zit!