AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Citroën C4 Picasso e-HDi 110 Tendance (2012)
Uitvoering | C4 Picasso e-HDi 110 Tendance |
Versnellingen | 6, Semi Automaat |
Bouwjaar | 2012 |
Jaar van aanschaf | 2017 |
Erg fijne auto
De Picasso eHdi ruim 6 jaar gereden , fijne reis auto met veel nm voor in de bergen te rijden , heerlijke ruime auto die heerlijk zit. Altijd op tijd de beurten gegeven , geen grote uitgaven gehad , alleen op het eind de multiriem vervangen. wel vaak (2x per jaar) de lampen aan de voorzijde vervangen !!! , verder nooit met pech gestaan alleen wel eens in de noodloop (niet verder dan de 3e versnelling) omdat er vuil bij de remmen zat.
Heerlijke auto spijt dat ik hem hebt weggedaan , maar de 141 euro wegenbelasting in de maand was wel een puntje.
9,5
Doorgelicht
Citroën C4 Picasso 2006 – 2013 - Doorgelicht
Occasion Aankoopadvies: Citroën C4 Picasso (2006-2013)
Test: Citroën Grand C4 Picasso 1.6 THP (2011)
Klassiekers
Toen deze Opel Rekord op kenteken ging, stond de Omega al in de showrooms - Liefhebber gezocht
Nieuws