Chevrolet Aveo 1.4 16V Style (2006)
Uitvoering | Aveo 1.4 16V Style |
Bouwjaar | 2006 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Op bezoek bij de dealer viel ik voor de ruime aveo. De kooponderhandelingen verliepen in een prettige sfeer. Wat afgesproken was levertijd gasinbouw e.d. geen problemen. Na hem gekocht te hebben las ik enkele testverslagen die niet zo best waren. In de praktijk is het een fijne ruime auto die een paar minpunten heeft. De versnellingsbak is wat hakerig en vooral in het begin was het zoeken, in de loop van de tijd ging dit beter. De wegligging op de grote weg is prima, op vacantie volgeladen naar frankrijk rijdt het gewoon lekker. Op reis in schotland met een ander type wegen merk je wat meer lawaai en bonkt het onderstel.Ook de besturing is dan wat vaag.
Op bochtige wegen kom je gauw je limiet tegen dus rustig aan dan maar.Verbruik op benzine oneveer 1 op 13 op gas 1 op 10.
Bij zon is het radiodisplay niet te lezen.
De kofferbak valt met gas tegen, de tank zit in de ruimte van het reservewiel en de bodem is dan 10 cm hoger. Gezien de prijs en wat je er voor terug krijgt vind ik het een goede auto met de beperkingen die ik hierboven schreef. Volgende week gaat hij voor een 15000 beurt naar de dealer.
geen