BMW X1 sDrive18d Executive (2010) #3
| Bouwjaar | 2010 |
| Jaar van aanschaf | 2010 |
| KM-stand laatst | 41.000 km |
Eerste update...
Ik heb nu de BMW X1 meer dan jaar. De auto komt bij Klaas Visser vandaan. Prettige ervaringen tijdens de aankoop en zeer goede deal.
De BMW X1 ervaar ik als een prettige auto. Ruimte genoeg, voldoende trekkracht, zuinig en robuust. 2 maanden geleden leer door Cools in Eindhoven laten plaatsen. Echt een aanrader.
Bij 130 km per uur zit er een fluitje ergens bij mijn voorruit. Is al een keer door BMW Dubbelsteyn aangepast maar na het vervangen van mijn voorruit vanwege een barst is het weer terug. Moet weer terug.
Eerste olie laten vervangen, rekening 278 euro! Allerlei onnodige zaken ongevraagd vervangen.
Nu ging afgelopen donderdag mijn rechter dimlicht stuk. Heeft iemand die al eens eigenhandig vervangen? Ik kreeg het niet voor elkaar. Was in de buurt van Numansdorp dus ik dacht, ik rij even langs. Kosten in de garage 109 euro! Bij garage Fonkert in Numansdorp en dat voor alleen een lamp te vervangen. Ze hebben er een uur over gedaan. Echte amateurs dus.