BMW 116i Executive (2014)

BMW 116i Executive (2014)

Uitvoering116i Executive
Bouwjaar2014
Jaar van aanschaf2014

Fantastisch

Na een paar jaar een 318i Touring te hebben gereden, ging het deze zomer weer kriebelen. Na veel wikken en wegen en geklik op internet, kwam ik een fantastische aanbieding tegen voor een BMW 116i Executive M-Sport. Ik wilde iets kleiner gaan rijden en dit paste perfect bij mij.

Nu, een paar maanden later, heb ik zo'n 5000 kilometer gereden en ik ben echt heel erg blij met mijn keuze. Wat een fantastische auto is dit. Ik kom niets te kort met de turbo motor in deze auto. Lekker relaxed rijden in Comfort modus en wat scherper in Sport modus.

Het onderstel en de stoelen van het M-Sport pakket maken echt verschil uit en vooral de stoelen zijn super. Ik zit helemaal perfect in deze auto. En natuurlijk voegt het uiterlijk van het M-Sport pakket ook wat toe. Toch net een beetje anders dan de standaard 1-serie.

Ik rij niet zoveel, maar wat is het een genoegen om met deze auto onderweg te zijn. Ik stap iedere keer met veel plezier in en geniet van deze auto. Ik heb totaal niet het gevoel dat ik een stapje terug heb gedaan van de 3-serie naar deze 1-serie. Ik ben nog nooit zo vaak puur voor de lol in de auto gestapt om zomaar een rondje te gaan rijden. Super!

PRIVATE LEASE BMW 1-serie