Bentley Continental GT Convertible V8 (2013)

Uitvoering | Continental GT Convertible V8 |
Bouwjaar | 2013 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
Super auto
Ik ruilde mijn Porsche 997 en BMW420 cabrio, met een zak geld erbij, in voor deze droom.
Nu, een jaar later ben ik nog steeds erg tevreden over de Bentley.
De metallic, donkergrijze lak oogt nog als nieuw. Met het moccabruine interieur een mooie combinatie.
De auto is erg geschikt om relaxt te touren, maar is met 507pk ook snel. Het gewicht van 2455kg is wel goed voelbaar bij rotondes.
Het verbruik verraste me positief. Nee, niet in de stad, want dan rij je ik op 5 á 6. Op de snelweg over een afstand van 100km met cruisecontrol op 105km/u is een verrassende 1 op 10 á 11 haalbaar.
De auto werd afgeleverd met een grote beurt van €1400,- en ik heb 14000km in een jaar storingsvrij gereden.
Deze bijzondere auto blijft dus nog even in mijn bezit.

Bentley Continental Two Tone 6.0 W12 Massage
- 2014

Bentley Continental 6.0 W12 / SCHUIF-KANTELDAK / KEYLESS / CAMERA / P.SENSOR / LEDER / MEMORY / MASSAGE / NAIM / '20 !
- 2012

Bentley Continental 4.0 V8S | Luxe leder met ruitmotief | MONACO YELLOW | UNIEKE auto | Gele Stiksels | Massage | Stoelkoeling
- 2014