Audi TT Coupé 1.8 5V Turbo 180pk (2003)
Uitvoering | TT Coupé 1.8 5V Turbo 180pk |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
De Audi TT is een mooie auto om te zien, mijn TT is een S line uitvoering in kersenzwart. 18 inch sportvelgen en xenonverlichting en extra sportief geveerd behoren oa tot dit pakket.
Rijindrukken zijn goed al is 180 pk niet echt overbemeten voor zo n auto. Daar ben je snel aan gewend. Het bochten gedrag is fenominaal en gelukkig grijpt esp in als het eens te hard gaat. Dit heeft al een keer gezorgd dat ik de vangrail nog net niet beschadigd heb !! Ook de remmen zijn goed als moet je wel hard trappen. In Antwerpen op de kasseien is er echt niet mee te rijden, hobbel en stoot !! Menig kleine japanner ging mij al toeterend voorbij helaas. Maar de auto is voor de snelweg gemaakt natuurlijk. Wat mij erg meevalt is de ruime makkelijk toegangkelijke kofferbak. Dat zie je aan zo n auto niet af. De zit is ook goed en verstelmogelijkheden ten overvloede. Al met alben ik erg tevreden tot nu toe !!
Bij hard remmen ging een lampje branden van remblokken, dit bleek een kortsluiting te zijn. Garantie.
Veel windgruis bij de zijramen bij hoge snelheden (bekend verhaal bij deze Audi’s)
Xenon lampen geven volgens mij te weinig licht. (dealer zegt dat het goed is)
Electrische raambediening links defect (lekker hoor in een regenbui !!) Garantie.