Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo MultiAir Distinctive (2011)

Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo MultiAir Distinctive (2011)

UitvoeringGiulietta 1.4 Turbo MultiAir Distinctive
Bouwjaar2011
Jaar van aanschaf2013

Mijn Giul

Wat een gruwelijk fijne auto was mijn Giulietta, ik heb de auto 4jr in mijn bezit gehad heb er eigenlijk alleen onderhoudskosten aan gehad. En een aantal slangenklemmen van het koelsysteem die geen zin meer hadden om te klemmen. Qua rijden was het een fijne stuurmans auto naar mijn beleving. Comfort was ook goed meerdere buitenlandse tripjes meegemaakt en geen klachten gehoord van mijn medepassagiers. Motorisch vind ik de 1.4ma een briljant blokje heeft nooit een druppel olie extra gehad. Fijn in de omgang altijd voldoende kracht. Wel vanaf 2000giri daaronder was ie niet echt wakker. Dit was voor mij de 3e italiaan op rij na een Grande Punto 1.9jtd en een 159 2.2 JTS. Zijn tot nu toe mijn autos geweest met bijna totaal geen problemen. Rij nu een Volvo V40 D4. Compeet wat anders hoop dat ie me net zoveel plezier geeft als de italianen.

4,5

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens