Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo MultiAir Distinctive (2010)

Alfa Romeo Giulietta
Alfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo Giulietta

UitvoeringGiulietta 1.4 Turbo MultiAir Distinctive
Bouwjaar2010
Jaar van aanschaf2010

ik rij nu net meer dan 2 weken in de Alfa Romeo Guilietta.
Ik heb even geprobeert een QV er door te krijgen, kreeg echter zulke reacties terug dat ik dit maar heb opgegeven (helaas).
Het is een 1.4 turbo Mulitair distinctive geworden met de volgende opties:
- Instant Nav Full-map navigatiesysteem met kaarten van Europa
- Instaplijsten aluminium met logo
- LM-velgen type "Turbina"
- Pack Premium Plus
- Pack Sport 3
- Privacy glass vanaf B-stijl
- Winter Pack (Giulietta)
- Zonnedak Panorama
kleur is wit.
De auto stuurt heerlijk direct in de dynamic stand, persoonlijk vind ik de gasrespons en de stuurreactie in de Neutral stand wat trager en langzamer echter nog steeds bovengemiddeld. maar zet hem altijd in de dynamic stand.
De 18" wielen zijn mooi, maar ook lever je hierdoor comfort in, vooral nu het kouder wordt en het rubber (nog) harder s'morgens merk je dit, echter alles heeft zijn prijs. Blue en Me werkt mooi, echter kan ik begrijpen dat de pre-Ipod generatie hier problemen mee heeft, zitten wel heel veel snufje e.d. op.
Op mijn Instant Nav geeft ie in de D stand zelf een G meter aan, leuke gadgets. Het dashboard is gewoonweg super om tegen aan te kijken en verveelt ook niet, geborsteld echt Alu is mooi.
Stoelen zijn hard maar hebben prima steun, was even bang voor de zit lengte echter met mijn 1,95 is die prima. net als de zit achter het stuur.
Rijden en sturen doet de Guilietta meer dan prima, vooral in de D dus, heb nu 1800 verschillende km afgelegd.
Op de a31 in duitsland op top gehad en in moet zeggen dat hij in de D trekt als een tierelier, de teller gaf al snel 220 aan, vond de manier waarop verrassend (positief). De auto blijft stabiel aanvoelen en op geen enkel moment heb je het gevoel dat de auto deze snelheid niet aan zou kunnen.
Verder heb ik een tocht van ruim 100 km op slingerwegen en bergop en af gereden, dan is hij echt in z'n element, strak de bocht op, fijn optrekken en doortrekken, echt genieten.
Tuurlijk zijn er opmerkingen te plaatsen echter vind ik het elke dag weer een feest op in de guilietta te stappen en betrap me erop bewust een omweg te zoeken om zodoende meer km met de auto onderweg te zijn.

mijn vorige auto was een Audi A3 uit 2009, niets mis mee prima auto echter de guilietta heeft meer emotie.
Maar ja ben voor de Audi al "besmet" met het Alfa virus.

zal op 6 maand nogmaals mijn bevindingen op schrift zetten.