Alfa Romeo 145 1.4 Twin Spark 16V L (1998)

Alfa Romeo 145 1.4 Twin Spark 16V L (1998)

Uitvoering145 1.4 Twin Spark 16V L
Bouwjaar1998
Jaar van aanschaf2002

Heb hem sinds juli 2002 en vind het een heerlijke auto. Het is knap dat ze 103 PK uit een 1.4 kunnen halen.
Had hiervoor een Opel Astra GT (1992)met een 1.6 motor die had maar 75 PK. Deze auto vond ik ook goed rijden,maar het is er éen waar iedereen in rijdt. De Alfa rijdt geweldig, alleen vind ik de stoelen wat aan de slappe kant. Je kan er heerlijk mee gooien en smijten en gaat gewoon door zonder weg te schuiven. Van de degelijkheid moet ik zeggen dat de Duitse auto’s een stuk beter in elkaar zitten. Maar als ik de Alfa 147 zie is dat al een stuk beter geworden. Voor de rest heel veel lof voor m’n rode gifkikkertje.

Eigenlijk geen enkele. Ik denk dat ik een Alfa 145 heb die tot nu toe nog geen problemen heeft. Er zijn wel mensen geweest die tegen me gezegd hebben je moet geen Alfa kopen die gaan snel stuk. Misschien gaat het met de Fiat motoren beter.Laten we duimen dat het zo blijft. Heb gehoord dat de kosten niet mals zijn als er wat gebeurt met de auto.