Cupra private lease. Vanaf €744,- p.m.

Cupra private lease

Wie graag een nieuwe Cupra rijdt, doet er goed aan om eens naar Cupra private lease te kijken. Deze vorm van leasen kost je een vast bedrag per maand, waarna je niet meer tegen onverwachte (onderhouds)kosten zal aanlopen. Cupra heeft een ruim aanbod modellen in het assortiment, waardoor er genoeg te kiezen valt. Van kleine hatchback tot grote stationwagen, met Cupra private lease kan het allemaal.

Cupra, het sportieve Spaanse merk

Cupra is het Spaanse sportieve merk van de Volkswagen Group. Het werd officieel gepresenteerd op 22 februari 2018 op het Terramar-circuit in San Pedro de Ribas (in de omgeving van Barcelona, ​​Spanje), tijdens een speciaal evenement voor de pers. Daar presenteerde het merk zijn eerste model en de plannen voor het toekomstige assortiment.​ Cupra heeft zijn hoofdkantoor in de Martorell-faciliteiten (Barcelona, ​​​​Catalonië, Spanje), en heeft een dealernetwerk over de hele wereld. Tot op heden heeft Cupra vier modellen op de markt gebracht: de Cupra Ateca, de Cupra León, de Cupra Born (het eerste 100% elektrische model van het merk) en de CUPRA Formentor, het eerste model dat volledig door het merk werd ontworpen en ontwikkeld.

Wat is private lease?

Wie kiest voor een private lease Cupra, gaat een contract aan met de dealer. In het geval van private lease, is deze 'iemand' een particulier en is het dus geen zakelijk contract. De auto komt op de naam van deze particulier te staan, terwijl de particulier en vast bedrag betaalt. Dit bedrag dekt alle kosten die je aan je auto hebt, behalve die voor de brandstof, parkeergelden en boetes. In dit contract staan ook restricties; zo kan je vaak maar een bepaald aantal kilometers per jaar rijden in de Cupra. Hoe meer kilometers je wilt rijden, hoe hoger het maandbedrag.

Voordelen van Cupra private lease

  • Je rijdt een gloednieuwe auto
  • De auto staat op jouw eigen naam en niet op die van de zaak, zoals bij zakelijke lease
  • Een vast bedrag per maand dekt alle kosten, behalve tanken, parkeergelden en boetes
  • Geen onverwachte kosten voor onderhoud of technische problemen

Nadelen van Cupra private lease

  • De auto is van de dealer of leasemaatschappij
  • Je mag er niet een onbeperkt aantal kilometers in rijden
  • Brandstof, boetes en parkeergelden moet je wel zelf betalen

Verschillende modellen voor Cupra private lease

Het aanbod van private lease Cupra's is behoorlijk groot, wat de keuze uit de verschillende leasemodellen ook vrij ruim maakt. Cupra biedt naast een uitgebreide range aan benzinemodellen ook enkele hybride en volledig elektrische auto's aan. De modellen die momenteel in het assortiment zitten, zijn:

Kosten Cupra Private lease

Wat je betaalt voor Cupra private lease, hangt van meerdere factoren af. Ten eerste heeft het te maken met de opties die je op de auto wilt. Hoe meer opties (en bijvoorbeeld winterbanden), hoe meer je betaalt. Ten tweede is er de looptijd van het contract. Hoe langer het contract, hoe lager het maandbedrag. Immers; bij klanten die langer aan een contract vastzitten, is de dealer langer verzekerd van betaling. Als laatste zijn er het aantal kilometers per jaar. Rij je over het algemeen slechts kleine afstanden en niet al te veel kilometers per jaar, dan schrijft de Cupra minder snel af en zal je ook een lager maandbedrag betalen. Rij je juist veel kilometers, dan moet de afschrijving gecompenseerd worden met een hoger maandbedrag.

Cupra private leasen

Je kunt een Cupra private leasen bij verschillende bedrijven. Je kunt daar ook checken of ze een Cupra voor private lease in voorraad hebben. Die is dan snel te leveren, hoewel je dan minder invloed hebt op de uitrusting en kleur. Denk daarbij aan

  • ANWB
  • Directlease