Ypsilon Elle: de vrouwelijke kant van Lancia

Lancia Ypsilon Elle
Lancia toont op de IAA in Frankfurt de Ypsilon Elle. Die is geïnspireerd op de wereld van het modetijdschrift en is een voorbode van een productiemodel.
Lancia en de modewereld gaan al een tijdje hand in hand. Onder meer Carla Bruni heeft gefigureerd in reclames van het merk. Op de IAA in Frankfurt wordt de Ypsilon Elle getoond. Lancia's kleinste is van huis uit al een vrouwenvriend, maar de Elle toont de ultieme vrouwelijke kant van het merk. De Ypsilon is uitgevoerd in een zachtroze metalluro-tint die volgend jaar waarschijnlijk veel op de internationale catwalks te zien is. De wielen zijn 16 inch groot en voorzien van de zelfde kleur met een matte coating. Verder zijn er verchroomde details op de grille, de achterbumper en de doorgrepen en –lijsten. De bekleding van B-stijl is gebaseerd op het Elle-logo. De bekleding is paars leder en alcantara. In de stoelen is het Elle-logo gestanst. Er is gebruikgemaakt van contrasterende witte stiksels en wit lederen biezen. Die stijl is voorgezet in de versnellingspookhoes. Ook de vloermatten zijn afgewerkt met wit leder. Bovenin de middenstijl is begint er witte alcantara-bekleding die doorloopt in het dak. De Elle-versie is een vooruitblik naar een speciale serie Ypsilons die in het voorjaar van 2010 op de belangrijkste Europese markten in de verkoop gaat.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (16) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum