Volkswagen E-up is elektrische stadsauto

Volkswagen E-Up
Volkswagen E-UpVolkswagen E-UpVolkswagen E-UpVolkswagen E-UpVolkswagen E-UpVolkswagen E-UpVolkswagen E-UpVolkswagen E-UpVolkswagen E-UpVolkswagen E-UpVolkswagen E-UpVolkswagen E-UpVolkswagen E-UpVolkswagen E-Up
Volkswagen laat weer iets van de Up zien, dit keer is het de E-up die op de IAA in Frankfurt staat. Deze elektrische versie komt in 2013.
De Up met een lengte van 3,20 meter heeft de motor voorin. Deze E-up beschikt over een elektromotor met een piekvermogen van 60 kW/82 pk, het continuvermogen is 40 kW/54 pk. De elektromotor haalt zijn voeding uit een 240 kilo wegende lithium-ion accu en die is na 130 kilometer op. Maximaal 135 km/h loopt de E-up. In 2011 komt de gewone Up op de markt, met driecilinder benzinemotor die ongeveer 4 liter per 100 kilometer verbruikt. Er wordt gesproken over een vanafprijs van 8.500 euro. Later verschijnt ook een driecilinder TDI en de 1.2 TSI past ook in het korte neusje.
Video

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (54) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum