Vilner vilt Tesla Model X

Bulgaarse tuner gaat subtiel los

Vilner Tesla Model X
Vilner Tesla Model XVilner Tesla Model XVilner Tesla Model XVilner Tesla Model XVilner Tesla Model XVilner Tesla Model XVilner Tesla Model XVilner Tesla Model XVilner Tesla Model XVilner Tesla Model XVilner Tesla Model XVilner Tesla Model XVilner Tesla Model X
Ook EV's ontkomen niet aan de creatieve geesten uit de tuningscene. Vandaag is het de Tesla Model X die door Vilner wordt versierd.

Waar veel tuners houden van enorm bumperwerk, kennen we het Bulgaarse Vilner als tuner met een grote voorliefde voor het aanpassen van interieurs. Met deze bijzonder aangeklede Tesla Model X laat het bedrijf zien van details te houden.

Vilner heeft een Model X P90D van een klant zijn werkplaats ingerold om de elektrische cross-over te voorzien van een reeks bijzondere elementen. Volgens Vilner had de eigenaar een aardig wensenlijstje. Zo moest er (onder andere) minder geluid het interieur binnendringen. Vilner heeft het complete interieur uit de Model X gehaald om extra geluidsisolerend materiaal te bevestigen.

Natuurlijk is er ook op zichtbaar vlak het een en ander aangepast. Zo zien we op de stoelen, de gordels en de vloerbekleding turquoise details, volgens Vilner 'de kleur van elektriciteit'. Op zowel de stoelen als het dashboard is een printplaat-motief te zien. Vilner was zo gul de Model X-eigenaar te verrassen met een unieke tas, uiteraard ook voorzien van turquoise randjes.

Video

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (17) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.